Veelgestelde vragen

Zijn alle producten 100% natuurlijk?

Ja, al onze producten zijn 100% natuurlijk. Ze worden op natuurlijke wijze gedroogd zodat we geen bewaarmiddelen nodig hebben. Er worden nooit additieven zoals smaak-, kleur of geurstoffen toegevoegd.

 

Wat is het verschil tussen een small, medium of large pakket?

Het type snacks per pakket blijft steeds hetzelfde, de hoeveelheid snacks verandert echter. Zo vind je in een large pakket bijna dubbel zoveel snacks terug als in het small pakket.

 

Hoe kunnen we de producten best bewaren?

We kiezen er bewust voor om geen plastiek verpakkingen te gebruiken. Wanneer de snacks bij u toekomen kunnen ze gewoon in de kartonnen doos in een koele en droge omgeving bewaard worden. Al onze producten zijn minstens 1 jaar houdbaar wanneer ze bij u toekomen.

 

Mijn hond heeft allergieën, kan ik dan alsnog een pakket bestellen?

Ja zeker! Stuur ons een mailtje met welk pakket je zou willen en aan wat jouw hond allergisch is, vervolgens stellen we een pakket samen op maat van jouw geliefde viervoeter.

 

Ben ik verplicht om steeds een abonnement te nemen of kunnen er ook losse pakketten worden aangekocht? 

Er kunnen zeker ook aparte pakketten aangekocht worden. Kiezen voor een abonnement heeft echter wel heel wat voordelen. Niet alleen krijg je steeds een extra zakje beloningssoepjes die aan uw bestelling wordt toegevoegd, ook wordt het pakket u zorgeloos iedere maand toegestuurd. Op die manier bent u verzekerd van dagelijkse natuurlijke snacks voor uw hond. Indien u kiest voor een abonnement dient u steeds nadat het pakket bij u toegekomen is dit pakket te betalen. Ook kan een abonnement steeds zonder moeilijkheden worden opgezegd.

 

Hoe kan ik het abonnement opzetten?

Simpel! Stuur ons gewoon een mailtje en wij zetten jouw abonnement onmiddellijk stop.

 

Wanneer komt mijn pakket aan?

Indien het om een eenmalige aankoop gaat mag u het pakket binnen de 3 werkdagen na de bestelling verwachten. Indien het om een abonnement gaat is het afhankelijk van wanneer u een eerste pakket aankocht. U krijgt steeds één keer per maand in dezelfde periode een pakket toegestuurd.

 

Zijn alle snacks veilig voor mijn hond?

Al onze snacks worden vervaardigd in Europa en voldoen aan de strengen EC-certificatie normen. Onze fabrikanten werken allen volgens zeer strengen HACCP-richtlijnen en worden jaarlijks gecontroleerd.

 

Op welke manier zijn de pakketten goed voor het milieu?

Onze verpakkingen zijn allen vervaardigd uit gerecycleerde materialen en eco-friendly. We werken hiervoor samen met een lokale fabrikant wat ervoor zorgt dat we minimale milieubelasting hebben voor ons transport. Ook al onze gedroogde snacks zijn bijproducten van Europese humane vleesverwerking. Waardoor we niet enkel besparen op milieubelastend transport maar ook zorgen voor een kleinere afvalberg in onze Europese slachthuizen.

 

Waarom kiezen voor een pakket met gedroogde snacks?

Gedroogde snacks aanbieden heeft enorm veel voordelen voor uw geliefde viervoeter.

  • Ze zijn rijk aan voedingsstoffen die de algemene gezondheid en de gewrichtsgezondheid ondersteunen.
  • Ze bevatten gezonde eiwitten die sterke botten en spieren opbouwen en ondersteunen.
  • Ze zijn een goede bron van vitamines en mineralen.
  • Knagen aan de natuurlijke snacks helpt tandplak en tandsteen te voorkomen en zelf verwijderen.
  • Knagen aan de natuurlijke snacks helpt in hele hoge mate verveling tegen te gaan en als gevolg ook gedragsproblemen te voorkomen.