Over Ons

Al zolang ik mij kan herinneren heb ik mijn hart verloren aan honden. Het grootste deel van mijn jeugd bestond uit het trainen van mijn eigen hond en het les geven in de hondenschool. Op mijn achttienden besliste ik "agro- en biotechnologie – dierenartsassistent" te gaan studeren. Ik was vastbesloten om ook in mijn carrière met honden te gaan werken.

Doorheen deze opleiding ontdekte ik al snel dat ik niet alleen gepassioneerd was door het trainen van honden maar dat ook hun voedingspatronen en spijsverteringsstelsel mij enorm aansprak.

Na mijn studies kreeg ik de kans om instructeur te worden bij vrienden der blinden vzw. Een droom kwam werkelijkheid voor mij! Het was een fantastische tijd waarin ik ongelofelijk veel geleerd heb. Door van heel dichtbij in contact te komen met enorm veel verschillende honden merkte is echter al snel hoeveel moeilijkheden en problemen er waren rond hondenvoeding.

Na meerdere jaren bij vrienden der blinden vzw in dienst te zijn besloot ik om in bijberoep en vervolgens in hoofdberoep zelfstandig hondentrainer te worden. Ook nu viel het mij op hoeveel baasjes moeilijkheden ondervinden met het vinden van de juiste voeding en snacks voor hun honden, hoeveel spijsverteringsproblemen en intoleranties honden hebben én hoe groot de invloed is van voeding en snacks op het gedrag van honden.

Ik was geprikkeld en vastbesloten om op zoek te gaan naar dé beste voeding op de markt. Echter ontdekte ik al snel dat dit een bijna onmogelijke zoektocht was. Hoewel veel merken claimen dat ze een voeding aanbieden met veel vers vlees, blijkt dit in de praktijk vaak toch niet zo te zijn. Ook merkte ik al snel dat de duurdere merken niet automatisch de voeding aanbieden met de beste kwaliteit. Ook in de zoektocht naar snacks en gezonde snoepjes bleek al snel een groot gat in de markt. Heel veel van de snacks en snoepjes die in de winkelrekken liggen zitten boordevol ongezonde toevoegingen en komen bovendien uit verre landen waar de controles een pak minder hoog zijn dan hier in Europa.

Al snel maakte ik mijn conclusie, ik zou zelf vanuit mijn opgedane kennis op zoek gaan naar de voeding en snacks waar ik mij volledig in kon vinden.

Na jarenlang achter de schermen op zoek te gaan kunnen we nu eindelijk met trots ons gamma voeding en snacks aan u voorstellen. Een gamma die enkel bestaat uit Europese en duurzame producten van topkwaliteit waar een faire prijs tegenover staat.

De belangrijkste waarden waar ik mij in die zoektocht steeds aan gehouden heb zijn:

  • Kwalitatieve grondstoffen,
  • duurzame producten en verpakkingen,
  • Europese producten die het milieu niet belasten met onnodig transport,
  • Eerlijke prijzen en eerlijke producten.

Ik wil jullie alvast bedanken om mijn verhaal te lezen en misschien zelf mee te stappen in mijn verhaal. Bij vragen of bemerkingen mag je mij zeker en vast steeds contacteren. Ik vind het uiterst belangrijk om jullie zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en samen te kunnen verder bouwen aan ons prachtig verhaal.